Salată de sparanghel prăjită cu Pecorino, lămâie și ulei de măsline

Salata de sparanghel prăjită cu Pecorino, lămâie și ulei de măsline este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, ulei de măsline, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel cu lămâie și Pecorino, Sparanghel prăjit cu unt brun și Pecorino, și Sparanghel Prăjit Cu Nuc Creman Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați sparanghelul pe o tigaie mare cu jeleu.
Stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați bine. Aranjați sparanghelul într-un singur strat pe tigaie.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când este crocant, aruncând o dată. Se răcește ușor.
Aranjați salata pe un platou mare. Se acoperă cu sparanghel și felii de ou.
Combinați restul de 2 linguri de ulei, suc, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper, amestecând cu un tel.
Stropiți peste sparanghel și salată verde. Se acoperă cu brânză.