Salată de sparanghel prăjit și roșii Penne cu brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghel prăjit și salată de roșii Penne cu brânză de capră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, rucola pentru copii, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este perfect pentru Paște. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Penne de roșii prăjite cu brânză de capră, Salată de sparanghel cu roșii și brânză de capră, și Salată De Sparanghel, Roșii Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge și se lasă deoparte.
Așezați sparanghelul și roșiile pe o tigaie cu jeleu.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Aruncați ușor pentru a acoperi; aranjați amestecul de sparanghel și roșii într-un singur strat.
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Scoateți sparanghelul din tigaie.
Puneți tigaia înapoi în cuptor și coaceți roșiile încă 4 minute.
Scoateți roșiile din tigaie; lăsați sparanghelul și roșiile să stea 10 minute.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch; înjumătățiți roșiile.
Combinați șalotele și următoarele 4 ingrediente (prin miere) într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat restul de 3 linguri de ulei, amestecând constant cu un tel. Se amestecă restul de 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Așezați pastele, sparanghelul, roșiile, măslinele și rucola într-un castron mare; arunca.
Stropiți amestecul de suc peste amestecul de paste; aruncați.