Salată de sparanghel, Feta și cuscus
Salata de sparanghel, Fetan și cuscus este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 543 calorii. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână cuscus, roșii de struguri, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Salată de sparanghel, Fetan și cuscus, Salată israeliană de cuscus cu sparanghel și Feta, și Salată De Cuscus Cu Struguri Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească ușor.
Între timp, așezați sparanghelul într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 2 pana la 6 minute.
Aruncați sparanghelul, roșiile și feta cu cuscus.
Adăugați uleiul de măsline, oțetul balsamic și piperul negru și aruncați pentru a încorpora.