Salată de sparanghel, ceapă verde, castraveți și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghel, ceapă verde, castraveți și salată de plante. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată De Sparanghel, Ceapă Verde, Castraveți Și Ierburi, Salată de roșii de castraveți și ceapă verde, și Salată de sparanghel, cartofi și Papaya cu sos de ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic. Treceți treptat în ulei.
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei și refaceți înaintefolosind.
Umpleți vasul mare cu apă cu gheață ușor sărată; se amestecă până se dizolvă sarea. Gatiti sparanghelul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Scurgeți, rezervând 3 căni de lichid de gătit.
Transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață sărată pentru a se răci.
Așezați ceapa verde într-un alt castron mare; se toarnă lichidul de gătit fierbinte rezervat sparanghelului peste ceapă și se lasă să stea până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți bine sparanghelul și ceapa verde.
Transferați ceapa pentru a curăța prosopul de bucătărie și stoarceți uscat. Faceți înainte: sparanghelul și ceapa pot fi făcute cu 1 zi înainte. Înfășurați separat în mai multe straturi de prosoape de hârtie, apoi închideți-le în pungi de plastic resigilabile și dați-le la frigider.
Combinați ceapa verde, castraveții și ierburile în bolul de amestecare.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați sparanghelul pe platou. Puneți amestecul de castraveți peste și serviți.
Chervil este o plantă aromatică care are legătură cu pătrunjelul. Are frunze dantelate, asemănătoare ferigii și o aromă ușoară de anason. Căutați chervil proaspăt cu restul ierburilor proaspete din secțiunea Produse. Dacă nu găsiți chervil ambalat individual, este adesea una dintre ierburile proaspete incluse în "amestecul de fructe de mare" ambalat."
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "