Salată de sparanghel, ceapă verde, castraveți și ierburi

Salată de sparanghel, ceapă verde, castraveți și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghel, ceapă verde, castraveți și salată de plante. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată De Sparanghel, Ceapă Verde, Castraveți Și Ierburi, Salată de roșii de castraveți și ceapă verde, și Salată de sparanghel, cartofi și Papaya cu sos de ceapă verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic. Treceți treptat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei și refaceți înaintefolosind.
1
Umpleți vasul mare cu apă cu gheață ușor sărată; se amestecă până se dizolvă sarea. Gatiti sparanghelul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, rezervând 3 căni de lichid de gătit.
3
Transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață sărată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați ceapa verde într-un alt castron mare; se toarnă lichidul de gătit fierbinte rezervat sparanghelului peste ceapă și se lasă să stea până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SparanghelSparanghel
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scurgeți bine sparanghelul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SparanghelSparanghel
6
Transferați ceapa pentru a curăța prosopul de bucătărie și stoarceți uscat. Faceți înainte: sparanghelul și ceapa pot fi făcute cu 1 zi înainte. Înfășurați separat în mai multe straturi de prosoape de hârtie, apoi închideți-le în pungi de plastic resigilabile și dați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
7
Combinați ceapa verde, castraveții și ierburile în bolul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CastraveteCastravete
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
8
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Aranjați sparanghelul pe platou. Puneți amestecul de castraveți peste și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CastraveteCastravete
1
Chervil este o plantă aromatică care are legătură cu pătrunjelul. Are frunze dantelate, asemănătoare ferigii și o aromă ușoară de anason. Căutați chervil proaspăt cu restul ierburilor proaspete din secțiunea Produse. Dacă nu găsiți chervil ambalat individual, este adesea una dintre ierburile proaspete incluse în "amestecul de fructe de mare" ambalat."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
ChervilChervil
PătrunjelPătrunjel
Fructe De MareFructe De Mare
AnasonAnason
2
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
3
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista