Salată de sparanghel, cartofi și Papaya cu sos de ceapă verde
Salata de sparanghel, cartofi și Papaya cu sos de ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 182 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi cu coajă subțire, măsline calamatan, sos de ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Salată De Paste Cu Sos De Ceapă Verde, Salată de sparanghel, ceapă verde, castraveți și ierburi, și Salată De Sparanghel, Ceapă Verde, Castraveți Și Ierburi.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; gatiti pana abia fraged cand este străpuns, 3 până la 5 minute. Cu clești, ridicați sparanghelul și scufundați-l în apă cu gheață. Când se răcește, aproximativ 3 minute, ridicați și scurgeți.
Între timp, adăugați cartofi în apă clocotită. Acoperiți și fierbeți la foc mediu până când sunt doar fragede atunci când sunt străpunse în partea cea mai groasă, 20 până la 30 de minute.
Scurgeți cartofii și scufundați în apă cu gheață. Când se răcește, aproximativ 10 minute, se scurge și se taie în jumătăți.
Tăiați papaya pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Tapetați un platou cu amestec de salată. Aranjați sparanghelul, cartofii, papaya și măslinele pe verdeață.
Adăugați pansament și sare după gust în porții individuale.