Salată de spanac și zmeură
Salata de spanac cu zmeură este un aperitiv care servește 6. O porție conține 253 de calorii , 3 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 1,58 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați ulei vegetal, spanac, dulceață de zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 82% . Rețete similare sunt Salata de spanac și zmeură , Salata de spanac și zmeură roșie și Salata de spanac și zmeură Asiago .
Instrucțiuni
Cu telul sau un blender, amestecați oțetul și dulceața.
Adăugați ulei de salată în jet subțire în timp ce amestecați. Pus deoparte.
Amestecați spanacul, jumătate de nuci, jumătate de zmeură și tot dressingul. Acoperiți salata cu restul de nuci, fructe de pădure și kiwi.
Amestecă din nou înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maddalena Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Maddalena Chardonnay]()
Maddalena Chardonnay
Fermentația în butoi în stejar francez și american, fermentația malolactică, agitarea drojdiei și învechirea sur lie dezvoltă acest vin la cel mai mare potențial. Maddalena Vineyard Chardonnay întâmpină nasul cu un potpourri de arome bazate pe fructe, inclusiv citrice, guava și coajă de portocală. Aceste arome sunt completate de un element mineral, descris drept „pietre umede”. În gură se dezvăluie și fructul înainte, care este însoțit de o structură bună și un final lung și crocant.