Salată de spanac și friptură cu muștar de miere Chipotle
Salata de spanac' n ' Steak cu muștar de miere Chipotle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 331 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, ceapa, brânza feta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 87%. Încercați Salată de spanac cu muștar de miere cu pui, Salată de pui și spanac la grătar cu muștar de miere, și Pui de muștar la grătar cu ceapă și salată de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți friptura cu 1 lingură de pansament cu miere Chipotle.
Grătar sau friptură la grătar la coacerea dorită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia în felii subțiri.
Împărțiți spanacul, castravetele, ceapa roșie și ardeiul roșu pe două farfurii mari.
Aranjați friptura feliată deasupra fiecăruia.
Stropiți cu sos de muștar de miere Chipotle, după gust.
Presărați brânză feta și ceapă, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este seria de denumiri Yangarran Estate Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot]()
Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot
"Tânăr și vibrant acum, cu o mare explozie de aciditate proaspătă, dar cu scads de fructe. Explodează pe palat cu valuri de arome de cireșe dulci, mure și prune. Taninurile sunt groase și fanteziste. Acesta este un ager, dar ar fi păcat să pierdeți vivacitatea tinerească."- Pasionat De VinAromele profunde de prune coapte și fructe de pădure se disting prin indicii de nucșoară picantă în acest vin minunat. Pe palat, există o mulțime de fructe negre dulci, stratificate subtil cu condimente complexe și stejar prăjit. Bogat și delicios, vinul se termină cu o impresie elegantă de taninuri moi și aromă de lungă durată.