Salată de spanac și alune cu vinetă balsamică de căpșuni
Salata de spanac și alune cu vinaigretă balsamică de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 451 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, frunze de salată română, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de spanac de căpșuni cu vinetă balsamică cu miere, Salată de spanac de căpșuni și Avocado în vinetă balsamică de zmeură, și Salată de spanac de căpșuni cu brânză de capră, nuci pecan și vinetă balsamică Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet balsamic, conserve de căpșuni și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Căpșuni
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Pachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un castron mare, aruncați împreună spanacul, salata verde, alunele, stafidele, ceapa roșie și biscuiții de grâu mărunțiți.