Salată de spanac Super-alimentară cu nuci glazurate cu rodie
Salata de spanac super-alimentară cu nuci glazurate cu rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 159 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime per portie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, zahărul, oțetul de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Salată de spanac cu afine uscate, nuci și vinetă de rodie, Salată de spanac cu căpșuni, nuci confiate, Feta și semințe de rodie, și Salată de spanac, mere și slănină cu nuci glazurate cu zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană de suc cu zahărul și 1/4 linguriță de sare într-o tigaie mică antiaderentă. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește, amestecând ocazional, până când amestecul se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați nucile și continuați să gătiți, amestecând, până când nucile sunt acoperite și întunecate și lichidul se evaporă în tigaie, aproximativ încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o foaie de copt pentru a se răci. Când este rece, rupeți-vă cu mâinile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Între timp, înmuiați ceapa roșie în apă cu gheață timp de aproximativ 10 minute; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
5
Așezați spanacul pentru bebeluși într-un bol de servire și acoperiți cu ceapa, ciupercile, roșiile și nucile. Într-un castron amestecati restul de 2 linguri de suc cu oțet, 1/4 linguriță fiecare sare și piper, și apoi amestecati în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți peste salată și aruncați chiar înainte de servire.