Salată de spanac, sparanghel și căpșuni

Salata de spanac, sparanghel și căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de nuci, frunze de spanac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Salată De Spanac-Sparanghel Cu Sos De Căpșuni, Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinaigretă de căpșuni # SundaySupper, și Salată de spanac cu căpșuni cu sos de căpșuni.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într - o tigaie de 12 pe 15 inci; adăugați sparanghel, presărați cu 1/4 linguriță de sare și amestecați pentru a acoperi.
Se întinde într-un singur strat și se coace într-un cuptor de 400, amestecând des, până se înmoaie când este străpuns, 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați oțetul și restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați spanac, căpșuni, nuci prăjite și sparanghel răcit; se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.