Salata de spanac-Orzo cu creveți este o pescatarian felul principal. O porție conține 438 calorii, 30g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de orzo, brânză feta, măsline vindecate cu ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Spanac Orzo, Salată de spanac și Orzo, și Salată De Spanac Și Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orzo și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Scurgeți, clătiți cu apă rece și agitați uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Între timp, aruncați spanacul, ridichile, castraveții, ceapa, măslinele, menta, pătrunjelul și 1/3 cană fiecare suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adaugă orzo și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
6
Aruncați creveții cu restul de 2 linguri fiecare suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron. Aranjați pe o tigaie de carne căptușită cu folie și fierbeți până când este ușor roz, 1 până la 2 minute. Întoarceți și fierbeți până când sunt fierte, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
7
Împărțiți salata între farfurii. Se acoperă cu creveții, se presară cu feta și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)