Salata de spanac-Mango este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, frunze de spanac pentru copii, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fructe de pădure, Mango și spanac, Salată De Spanac, Avocado Și Mango, și Salată de pui, spanac și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, conservele și sarea cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Oțet
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
În castron mare, aruncați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă pansamentul peste amestecul de spanac, aruncând ușor pentru a acoperi.