Salată de spanac, fasole și feta
Salata de spanac , fasole și feta durează 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 491 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cuscus, fasole, măsline și mentă de ambalaj. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Salată de fasole, mărar și Feta, Salată de fasole cu fetan și roșii cu miere, și Bruschetta De Fasole Și Feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți cuscusul cu apă clocotită, conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, fierbeți fasolea conform instrucțiunilor ambalajului. Se răcește într-o strecurătoare sub robinetul rece, apoi se scurge. Puneți frunzele de spanac pentru bebeluși într-o strecurătoare și turnați peste apă clocotită pentru a se ofili. Reîmprospătați sub apă rece și stoarceți uscat.
Se amestecă fasolea, spanacul, menta și măslinele negre în cuscus. Se sfărâmă în feta.
Stropiți cu mult ulei de măsline și condimentați. Aruncă bine.