Salată De Spanac Cu Ușurință

Salată De Spanac Cu Ușurință
Salata de spanac cu ușurință este o fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 191 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mazăre, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Salată Grecească De Spanac În Mini Cupa Phyllo Salată De Spanac Grec În Mi, Salata de spanac – o poftă de mâncare picant la salata de spanac de modă veche, și Spanac Ohitashi (salată japoneză de spanac cu fulgi de Bonito).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună spanacul, mazărea și uleiul de măsline până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sucul de lămâie, feta și sarea și piperul și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista