Salată de spanac cu sos de porc condimentat și ghimbir
Salata de spanac cu carne de porc condimentată și sos de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 236 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.54 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sriracha, fâșii de ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Rețete similare includ Salată De Spanac Cu Sos De Ghimbir De Soia, Salată De Spanac Cu Pansament Japonez De Ghimbir, și Salată de fructe și spanac curcubeu cu sos de miere de ghimbir.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc transversal în felii de 1/2 inch; aplatizați ușor fiecare felie cu mâna.
Combinați carnea de porc și Sriracha într-un castron, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați zahăr, praf de usturoi și sare; aruncați bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de porc în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Combinați spanacul, varza și ardeiul gras într-un castron mare.
Adăugați sos de ghimbir de susan; aruncați bine. Aranjați 1 1/2 cană amestec de spanac în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 3 uncii de porc.