Salată De Spanac Cu Somon Prăjit Și Fasole Albă

Salată De Spanac Cu Somon Prăjit Și Fasole Albă
Rețeta somon prăjit și salată de spanac de fasole albă se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Salată de spanac și fasole albă, Salată Caldă De Fasole Albă Și Spanac, și Salată de spanac, slănină și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul pe un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se coace la 400 la 11-13 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, într-un castron mare, aruncați fasolea cu vinetă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Chiar înainte de servire, adăugați spanac și ceapă la amestecul de fasole; aruncați pentru a combina. Împărțiți între patru plăci. Sus cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este three Sticks Durell Vineyard Origin Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay
Trei Bastoane Durell Vineyard Origin Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochin proaspăt, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra Durell Vineyard. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnăturii lui Durell juxtapusă cu o senzație de gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersică de vară evidențiază finisajul lung și delicios.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista