Salată de spanac cu slănină caldă și sos de cidru de mere

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Salata de spanac cu slănină caldă și pansament de cidru de mere ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină Canadiană, slănină, spanac pentru bebeluși pre-spălat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Sos Cald De Cidru De Mere, Salată de spanac cu pansament cald cu slănină, și Salată de spanac cu pansament cald cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți spanacul într-un castron mare. Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu timp de aproximativ 4 minute sau până când este doar crocantă.
Adăugați slănină Canadiană în tigaie și gătiți încă 2 minute, amestecând frecvent.
Scoateți carnea din tigaie și așezați-o pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Scurgeți orice grăsime rămasă din tigaie.
Adăugați ulei de măsline și ceapă în tigaie și gătiți timp de aproximativ 2 minute sau până când ceapa se înmoaie ușor.
Adăugați ciupercile în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, încă 2 minute. Puneți ceapa și ciupercile deasupra spanacului.
Adăugați cidru de mere și oțet în tigaie și întoarceți focul până la mediu-înalt. Amestecați pentru a răzui orice biți care sunt lipiți de fundul tigaiei și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când cidrul este redus la aproximativ 1/2 cană.
Se amestecă muștar, sare și piper, după gust.
Se toarnă pansament cald de cidru peste ciuperci și spanac și se aruncă până când legumele sunt bine acoperite.
Presărați slănina deasupra și serviți.