Salată de spanac cu portocale și brânză caldă de capră
Salata de spanac cu portocale și brânză caldă de capră este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 338 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin alb, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Spanac Cu Portocale Și Brânză Caldă De Capră, Salată de spanac cu portocale și brânză caldă de capră, și Salată caldă de spanac cu brânză de capră cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și miezul alb din portocale cu un cuțit mic ascuțit. Lucrând peste o sită așezată peste un castron, tăiați secțiunile portocalii fără membrane, lăsând secțiunile să cadă în sită.
Tăiați brânza de capră în sferturi și bateți fiecare porție între mâini pentru a forma un disc. Pat pecan peste tot pe fiecare disc pentru a acoperi.
Coaceți pe o foaie mică de copt în mijlocul cuptorului până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Măsurați 1 lingură de suc de portocale din castron și bateți împreună cu muștar, oțet, sare și zahăr într-un castron mare.
Adăugați ulei și bateți până se amestecă.
Adăugați secțiuni de spanac, ceapă și portocale la pansament și aruncați bine. Se condimentează cu piper. Împărțiți între 4 farfurii de salată și transferați cu atenție 1 disc de brânză de capră în fiecare salată.