Salată de spanac cu legume mediteraneene la grătar
Salata de spanac cu legume mediteraneene la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 215 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de capace de ciuperci portobello, dovlecei de vară, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de spanac cu legume mediteraneene la grătar, Legume mediteraneene (la grătar sau prăjite), și Salată israeliană de cuscus cu legume prăjite mediteraneene.
Instrucțiuni
1
Așezați toate legumele într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Se adaugă 1/4 cană de ulei și se condimentează cu sare și piper, după gust. Aruncați bine, asigurându-vă că fiecare legumă este acoperită cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Gătit
3
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu. Odată încălzit, așezați legumele pe grătar și gătiți în consecință: ciuperci la grătar aproximativ 5 minute pe parte; ardei și dovlecei aproximativ 3 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Ardei
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Odată ce toate legumele sunt la grătar, puneți-le într-un castron mare de servire pentru a se răci ușor. Tăiați și adăugați brânză feta, măsline fără sâmburi, spanac și frunze de busuioc. Aruncați ușor pentru a amesteca bine și stropiți mai mult ulei, după gust, dacă este necesar și serviți.