Salată de spanac de căpșuni i este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 518 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați spanac, ulei de măsline, semințe de Mac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinaigretă de căpșuni # SundaySupper, Salată de spanac cu căpșuni cu sos de căpșuni, și Salată de căpșuni cu spanac cu vinetă de căpșuni.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați semințele de susan, semințele de mac, zahărul, uleiul de măsline, oțetul, boiaua, sosul Worcestershire și ceapa. Acoperiți și răciți timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
5 Uncii De Ceață Tocată
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Fripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron mare, combinați spanacul, căpșunile și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă sosul peste salată și se aruncă. Dați la frigider cu 10 până la 15 minute înainte de servire.