Salată de spanac cu căpșuni de pui cu sos de ghimbir-var
Salata de spanac de căpșuni de pui cu pansament de ghimbir-var este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, migdale tăiate, ulei de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fructe și spanac curcubeu cu sos de miere de ghimbir, Salată de pui de susan cu sos de ghimbir-var, și Salată Asiatică De Pui Cu Sos De Ardei Iute, Ghimbir Și Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați puiul în tigaie, condimentați cu pudră de usturoi și gătiți 10 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron, amestecați maioneza, sucul de lămâie, ghimbirul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Ghimbir
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aranjați spanacul pe servirea vaselor. Se acoperă cu pui și căpșuni, se presară migdale și se stropesc cu pansament. Condimentează cu piper pentru a servi.