Salată de spanac, ciuperci și fenicul cu vinetă caldă de slănină
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Salata de spanac, ciuperci și fenicul cu vinaigretă caldă de slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 183 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, șalotă, fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată caldă de spanac cu vinetă de slănină-ciuperci, Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, și Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați spanacul, ouăle și ciupercile într-un castron mare de servire puțin adânc.
Tăiați slănina pe diagonală în fâșii de aproximativ 1/4 in. gros și 1 1/2 in. lung. Gatiti slanina cu 1/3 cana de apa intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand apa dispare, 8-12 minute.
Adăugați uleiuri și gătiți până când slănina este aurie ușoară, dar totuși suplă, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați fenicul în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe mai multe prosoape de hârtie.
Se amestecă șalota și cimbru în grăsime în tigaie și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în oțet pentru a deglaza tigaia.
Bateți în muștar, 1/2 linguriță. fiecare sare și piper și 2 lingurițe. apă.
Adăugați slănină și fenicul în salată, răzuiți pansamentul deasupra și aruncați ușor pentru a acoperi. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper.