Salată de spanac albastru

Salată de spanac albastru
Dacă aveți aproximativ 5 minute de petrecut în bucătărie, Salata de spanac albastru ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 212 calorii. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Funcționează bine ca aperitiv. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână dressing pentru salată de brânză, struguri, prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 72%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata cu brânză albastră și spanac, Salata cu brânză albastră cu spanac și Salata cu spanac și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Se amestecă frunzele de spanac, strugurii, brânza albastră și semințele de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Sos Picante Sau Salsa1/2 Cană Sos Picante Sau Salsa
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
StruguriStruguri
2
Serviți cu sos de salată de brânză albastră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Brânză AlbastrăBrânză Albastră

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Găsind un echilibru minunat între fructe dulci, note de citrice pline și un final condimentat de vanilie, Votre Santé Chardonnay 2010 oferă un parfum delicat de piersici, lămâi și pere condimentate împreună cu arome delicioase de mere, ananas și vanilie prăjită. Merge bine cu brânză albastră, pește și paste.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Revista