Salată de spaghete cu ghimbir
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Salata de spaghete cu ghimbir. O porție conține 409 calorii, 26 g de proteine și 10 g de grăsimi. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 1,86 USD per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă verde, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de pui cu ghimbir, Salata de ton ghimbir și Salata de fasole verde ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând edamame în ultimele 5 minute de gătit.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Puneți într-un castron mare. Se amestecă puiul, castraveții, ardeii, ceapa roșie și ghimbirul.
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.
Se presară cu ceapă verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Vigilance Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vigilance Chardonnay]()
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.