Sizzling salata de somon și spanac cu Vinaigrette de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $7.85 pe portie. O porție conține 377 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, pastă de chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon cu salată de spanac și vinetă Miso, Salată de spanac cu somon și vinetă balsamică-rozmarin, și Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic și amestecați bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Pentru a pregăti salata, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciuperci și 1 cană de ceapă; saut 8 minute. Se amestecă porumbul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Porumb
5
Așezați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie; periați uniform cu 1 linguriță de ulei. Se fierbe 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
6
Așezați 2 căni de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană muguri de fasole, 1/4 cană ardei gras roșu, 1/2 cană amestec de ciuperci și 1 file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Muguri De Fasole
Ciuperci
Spanac
7
Stropiți aproximativ 2 linguri de pansament peste fiecare salată.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.