Salată de somon și legume de primăvară

Salată de somon și legume de primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de primăvară și salata de legume. Această rețetă servește 6 și costă 3,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 181 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, piper, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Cobb De Legume De Primăvară, Salată De Legume De Primăvară Prăjită, și Tortellini Și Salată De Legume De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 6 inci de căldură. Scoateți capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați sparanghelul în bucăți lungi de 1 inch și gătiți cu mazăre de zahăr în apă clocotită cu sare timp de 2 până la 3 minute sau până când este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
SparanghelSparanghel
ApăApă
3
Presărați somonul cu sare și piper; se fierbe pe un raft ușor uns într-o tigaie pentru pui de carne 3 până la 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Aranjați salată, edamame, ridichi, amestec de sparanghel și somon pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
RidicheRidiche
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Salată VerdeSalată Verde
SomonSomon
5
Stropiți cu pansament.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista