Salată de somon la grătar cu sos de iaurt cu Nasturel

Salată de somon la grătar cu sos de iaurt cu Nasturel
Nevoie de o felul principal pescatarian? Salata de somon la grătar cu sos de iaurt cu Nasturel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,8 USD pe porție. O porție conține 363 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 3 fani. Un amestec de inimi de salată română, somon, iaurt bio natural și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de somon poșat și năsturel cu pansament cu iaurt de mărar, Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "Caviar" de lămâie, și Somon Gingered cu porumb la grătar și salată de năsturel.

Instrucțiuni

1
Gatiti ouale intr-o tigaie cu apa clocotita timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se scurge, apoi se răcește sub apă curgătoare. Curățați ouăle, apoi tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Puneți somonul, cu pielea în jos, pe o tavă de copt, apoi grătiți timp de 4 minute. Întoarceți peștele, adăugați pitta sfâșiată în tigaia pentru grătar, apoi gătiți încă 2-3 minute până când somonul a fiert și pitta este crocantă și aurie. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Între timp, așezați năsturelul, hreanul și usturoiul într-un robot de bucătărie, apoi bateți până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați iaurtul și 3-4 linguri de apă, apoi pulsați încă câteva secunde pentru a face un pansament neted, care poate fi turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați puțin suc de lămâie și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8
Rupeți somonul în fulgi mari. Împrăștiați salata pe un platou, apoi acoperiți cu oul, somonul și pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Stropiți peste pansament, aruncați și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista