Salată de somon la grătar cu sos de iaurt cu Nasturel

Nevoie de o felul principal pescatarian? Salata de somon la grătar cu sos de iaurt cu Nasturel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,8 USD pe porție. O porție conține 363 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 3 fani. Un amestec de inimi de salată română, somon, iaurt bio natural și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de somon poșat și năsturel cu pansament cu iaurt de mărar, Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "Caviar" de lămâie, și Somon Gingered cu porumb la grătar și salată de năsturel.
Instrucțiuni
Gatiti ouale intr-o tigaie cu apa clocotita timp de 8 minute.
Se scurge, apoi se răcește sub apă curgătoare. Curățați ouăle, apoi tăiați-le în sferturi.
Încălziți grătarul la mediu.
Puneți somonul, cu pielea în jos, pe o tavă de copt, apoi grătiți timp de 4 minute. Întoarceți peștele, adăugați pitta sfâșiată în tigaia pentru grătar, apoi gătiți încă 2-3 minute până când somonul a fiert și pitta este crocantă și aurie. Se lasă să se răcească.
Între timp, așezați năsturelul, hreanul și usturoiul într-un robot de bucătărie, apoi bateți până se toacă mărunt.
Adăugați iaurtul și 3-4 linguri de apă, apoi pulsați încă câteva secunde pentru a face un pansament neted, care poate fi turnat.
Adăugați puțin suc de lămâie și condimentați după gust.
Rupeți somonul în fulgi mari. Împrăștiați salata pe un platou, apoi acoperiți cu oul, somonul și pitta.
Stropiți peste pansament, aruncați și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.