Salată De Smochine, Sfeclă Roșie Și Feta

Salată De Smochine, Sfeclă Roșie Și Feta
Salata de smochine, sfeclă roșie și Feta este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă pentru copii, piper, muștar integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată Feta și sfeclă roșie, și Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Pop mangetout într-un castron mic și se adaugă un splosh de apă. Acoperiți vasul cu clingfilm, înțepați filmul cu o furculiță și cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Reîmprospătați în apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Începeți să vă stratificați salata în cutia de prânz. Mai întâi pop în frunzele de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Presărați inelele de ceapă. Arunca în mangetout. Apoi adăugați sfeclă roșie și smochine, apoi zdrobiți brânza feta deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Faceți puțin din pansamentul preferat și puneți-l într-un mic fel de mâncare pe care să-l luați cu voi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
5
Adăugați pansamentul în ultimul moment, astfel încât frunzele să nu se înmoaie.
6
Bucurați-vă în timpul pauzei de prânz. Pregătește-te pentru priviri invidioase!Puneți toate ingredientele într-un castron mic și bateți. Gustați și reglați până când este exact așa cum vă place. Un pic mai mult miere sau suc de lamaie, este de până la tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista