Salată de sfeclă și vinetă balsamică

Salata de sfeclă și vinetă balsamică necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 313 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Un amestec de ceapă, sfeclă, sos de salată de vinetă balsamică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Salată De Sfeclă De Căpșuni-Vinaigret Balsamic, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Vinetă Balsamică De Zmeură, și Salată prăjită de sfeclă și rucola cu vinetă balsamică de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, aruncați împreună romaina, sfecla, ceapa, brânza și pansamentul până când sunt acoperite uniform.
Se presară cu slănina sfărâmată și se servește imediat.