Salată de sfeclă și vinetă balsamică

Salată de sfeclă și vinetă balsamică
Salata de sfeclă și vinetă balsamică necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 313 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Un amestec de ceapă, sfeclă, sos de salată de vinetă balsamică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Salată De Sfeclă De Căpșuni-Vinaigret Balsamic, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Vinetă Balsamică De Zmeură, și Salată prăjită de sfeclă și rucola cu vinetă balsamică de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
3
Într-un castron mare, aruncați împreună romaina, sfecla, ceapa, brânza și pansamentul până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
BrânzăBrânză
SfeclăSfeclă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu slănina sfărâmată și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista