Salată de sfeclă și sânge-portocaliu cu menta
Salata de sfeclă și sânge-portocaliu cu menta este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 166 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sfeclă aurie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă și portocale de sânge, Salată de portocale, sfeclă și fenicul, și Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți sfecla într-un coș mare cu aburi și aburiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați sfecla într-un castron și lăsați să se răcească complet.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Împărțiți portocalele pe lungime, apoi feliați transversal 1/3 inch grosime.
Adăugați portocalele la sfeclă împreună cu pătrunjelul și menta.
Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu oțetul, șalota, mierea și 1/8 linguriță de sumac.
Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper negru.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Adăugați feta și aruncați din nou.
Presărați salata cu sumac și serviți.