Salata de sfeclă și sardină este o fără gluten și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 119 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sardine, mărar, hrean îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Salată de sardină și țelină, și Salată mediteraneană de sardină.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună smântână, hrean, mărar și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Smântână
Mărar
Sare
2
Tăiați sfecla în cuburi de 1/2 inch și aruncați cu ulei și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Sare
Ulei De Gătit
3
Serviți sardinele deasupra sfeclei cu amestec de smântână.