Salată de sfeclă și Rucola
Salata de sfeclă și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.38 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de cidru, bucăți de mâncare salată verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată De Rucola Și Sfeclă, și Salată De Sfeclă Murată Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați verdeața din sfeclă, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină. Nu tăiați sau tăiați rădăcina. Spălați bine sfecla.
Așezați sfecla într-o cratiță de 2 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 40 până la 50 de minute sau până se înmoaie; scurgere.
Îndepărtați pielea din sfeclă sub apă curgătoare; scurgeți sfecla pe prosoape de hârtie.
Tăiați sfecla în fâșii julienne; așezați într-un vas de sticlă sau plastic puțin adânc.
În recipientul bine acoperit, agitați uleiul, oțetul, muștarul și zahărul.
Se toarnă peste sfeclă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de a pregăti salata.
Aranjați sfecla pe 4 farfurii de salată. Se acoperă cu rucola și brânză.
Stropiți cu amestecul de ulei rămas, dacă doriți.