Salată de sfeclă și Rucola

Salată de sfeclă și Rucola
Salata de sfeclă și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.38 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de cidru, bucăți de mâncare salată verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată De Rucola Și Sfeclă, și Salată De Sfeclă Murată Și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați verdeața din sfeclă, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină. Nu tăiați sau tăiați rădăcina. Spălați bine sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SfeclăSfeclă
2
Așezați sfecla într-o cratiță de 2 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 40 până la 50 de minute sau până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Sfecla rece 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
4
Îndepărtați pielea din sfeclă sub apă curgătoare; scurgeți sfecla pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Tăiați sfecla în fâșii julienne; așezați într-un vas de sticlă sau plastic puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
6
În recipientul bine acoperit, agitați uleiul, oțetul, muștarul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Se toarnă peste sfeclă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de a pregăti salata.
9
Aranjați sfecla pe 4 farfurii de salată. Se acoperă cu rucola și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BrânzăBrânză
SfeclăSfeclă
10
Stropiți cu amestecul de ulei rămas, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista