Salată de sfeclă și morcov cu coriandru și sare de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și morcovi cu coriandru și sare de susan. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 127 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de miso, suc de portocale, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Sfeclă Și Morcov Cu Coriandru Și Sare De Susan, Salată de sfeclă aurie rasă, morcov și ridiche cu vinetă de muștar de coriandru, și Salată de morcovi cu iaurt și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți șalota, oțetul, sucul de portocale,miso, ghimbirul și coaja de portocală într-un castron mediu.
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Treceți treptat în ulei.
Prăjiți semințele de coriandru în abilitate micăpeste foc mediu până începe să se rumenească,aproximativ 2 minute. Mișto.
Transferați la spicemill; procesați până la măcinat grosier.
Adaugăsemințe de susan în aceeași tigaie. Prăjiți la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați 3/4 linguriță sare grosieră; amesteca30 de secunde.
Transferați sare de susan la miccastron și rece. Faceți înainte: pansament șicondimentele prăjite pot fi făcute cu 1 zi înainte.
Acoperiți și răciți pansamentul. Depozitați sare de coriandru prăjită și susan în recipiente separate etanșe la temperatura camerei.
Folosind discul de mărunțire pe procesorsau o răzătoare de cutie, radeți grosier sfecla șimorcovi.
Transferați legumele în marecastron.
Adăugați suficient pansament pentru a acoperi ușor.
Adăugați coriandru și 1 lingură sesamesare. Aruncă pentru a acoperi.
Se lasa la marinat la cameratemperatura 30 de minute. Salata de sezon lagust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Aruncați salata, adăugând pansament suplimentar, dacă doriți.
Se presară cu sesamesare rămasă și se servește.