Salată de sfeclă roșie, fasole și feta

Salată de sfeclă roșie, fasole și feta
Salata de sfeclă roșie, fasole și feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 550 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,85 USD pe porție. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fasole largă, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată Feta și sfeclă roșie, și Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea conform instructiunilor pachetului, apoi scurgeti-le si improspatati-le in apa rece. Dacă aveți timp, îndepărtați pielea de pe fasole cu degetele, aceasta este o treabă fiddly, dar merită efortul, deoarece pielea poate fi destul de dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați șalota tocată și usturoiul feliat și prăjiți un minut sau două la foc mediu până devine auriu pal. Se amestecă rozmarinul tocat, apoi se răstoarnă în sferturile de sfeclă roșie și se amestecă ușor timp de 3-4 minute, astfel încât aromele să se amestece la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Ridicați sferturile de sfeclă roșie și puneți-le într-un castron împreună cu frunzele de salată. Se amestecă oțetul și uleiul de măsline rămas în sucurile de tigaie, apoi se toarnă peste sfecla roșie și frunzele de salată. Aruncați ușor pentru a amesteca. În cele din urmă, chiar înainte de servire, aruncați fasolea și cuburile de brânză feta și gustați pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista