Salată de sfeclă roșie, fasole și feta
Salata de sfeclă roșie, fasole și feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 550 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,85 USD pe porție. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fasole largă, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată Feta și sfeclă roșie, și Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea conform instructiunilor pachetului, apoi scurgeti-le si improspatati-le in apa rece. Dacă aveți timp, îndepărtați pielea de pe fasole cu degetele, aceasta este o treabă fiddly, dar merită efortul, deoarece pielea poate fi destul de dură.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie.
Adăugați șalota tocată și usturoiul feliat și prăjiți un minut sau două la foc mediu până devine auriu pal. Se amestecă rozmarinul tocat, apoi se răstoarnă în sferturile de sfeclă roșie și se amestecă ușor timp de 3-4 minute, astfel încât aromele să se amestece la foc.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ridicați sferturile de sfeclă roșie și puneți-le într-un castron împreună cu frunzele de salată. Se amestecă oțetul și uleiul de măsline rămas în sucurile de tigaie, apoi se toarnă peste sfecla roșie și frunzele de salată. Aruncați ușor pentru a amesteca. În cele din urmă, chiar înainte de servire, aruncați fasolea și cuburile de brânză feta și gustați pentru condimentare.