Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și hamsii

Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și hamsii
Sfeclă roșie, brânză de capră și salată de hamsii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 250 de calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de brânză de capră britanică sfărâmicioasă, pene de lămâie, hamsii marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de hamsie și ardei prăjiți cu brânză de capră, Salată de brânză de capră și sfeclă roșie, și Salată de sfeclă roșie și mango cu brânză moale de capră.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, tăiați fiecare sfeclă roșie în sferturi, vârful într-o cratiță și lingura în jeleu de coacăze roșii și oțet. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe timp de aproximativ 10 minute până când sfecla roșie este bine acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Cu aproximativ o oră înainte de servire, scoateți sfecla și sosul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Pentru a servi, lingurați sfecla roșie și sosul pe 6 farfurii de servire. Se acoperă cu o grămadă mică de năsturel, se sfărâmă peste brânza de capră și se acoperă cu hamsii. Condimentați cu sare și piper negru măcinat și stropiți peste Ulei. Puneți o pană de lămâie pe fiecare farfurie pentru stoarcere și serviți cu pâine de sodă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
HamsiiHamsii
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista