Salată de sfeclă prăjită și Grapefruit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfeclă prăjită și salată de Grapefruit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 170 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză de lucernă, șalotă, grapefruit rubin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Quinoa, Grapefruit și sfeclă aurie, Salată de orz afumat, sfeclă și Grapefruit, și Salată De Sfeclă Aurie Cu Năsturel, Fenicul, Avocado Și Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu. Prăjiți aproximativ 1 oră și 15 minute sau până când furculița este fragedă.
Scoateți sfecla din cuptor, desfaceți și lăsați să se răcească cu 5 minute înainte de decojire. Se taie sfecla în optimi.
Îndepărtați coaja grapefruitului cu un cuțit ascuțit, tăind până la carnea de grapefruit. Apoi tăiați segmentele individuale de grapefruit de pe piele, folosind tehnica Supremă.
Așezați segmentele de grapefruit într-un castron. Luați resturile interioare de grapefruit și stoarceți orice suc puteți din el peste partea superioară a segmentelor de grapefruit din castron.
Faceți pansamentul amestecând împreună toate ingredientele de pansament împreună cu tot sucul pe care îl puteți strecura din vasul de grapefruit.
Asamblați salata: faceți o grămadă de lucernă în mijlocul farfuriei. Împrăștiați sfecla tăiată în jurul plăcii. Strângeți bucățile de segmente de grapefruit și împrăștiați-le în jurul plăcii.
Stropiți generos cu pansament, top cu încă câteva macină piper negru și serviți.