Salată de sfeclă prăjită și fenicul
Salata de sfeclă prăjită și fenicul este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 116 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sfeclă, bulb de fenicul, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită, fenicul și nuci, Crupă de miel prăjită la cuptor cu anghinare, sfeclă și fenicul, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un vas mediu de copt, aruncați sfecla cu cimbru, apa și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și gătiți timp de aproximativ 40 de minute sau până se înmoaie.
Lasă să se răcească ușor. Aruncați cimbru.
Într-un vas mic de copt, stropiți pene de fenicul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți timp de 15 minute mai mult sau până când se înmoaie și se rumenesc ușor.
Se toarnă sucurile de sfeclă într-un castron și se amestecă în oțet.
Adăugați sfecla, pene de fenicul și frunze și condimentați cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.