Salată de sfeclă prăjită și clementine

Salată de sfeclă prăjită și clementine
Salata de sfeclă prăjită și clementine ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 179 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită sfeclă pentru pui, ulei de canolan, oțet de vin roșu și albuș de ou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Cu un scor de 46% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și eșalope peste verdețuri de sfeclă ofilită și rucola , Salată de sfeclă prăjită și eșalope peste verdețuri de sfeclă friptă și rucola și Salată de creson, clementină și fenicul prăjit .

Instrucțiuni

1
Puneți sfecla pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Stropiți cu 2 linguri de ulei. Îndoiți folie în jurul sfeclei și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 400° timp de 40-50 de minute sau până când se înmoaie. Misto.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Între timp, într-un castron mic, combinați albușul de ou și piperul; se adaugă alune de pădure și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați la un 9-in. tavă pătrată de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când devine auriu, amestecând de două ori. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Într-un castron mic, combinați oțetul, ceașopa, cimbrul și sarea. Se amestecă treptat uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Curățați și tăiați sfecla subțire. Tapetați patru boluri individuale de salată cu salată verde; deasupra cu sfecla si felii de clementina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Presărați salate cu fenicul și alune; stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 31 de dolari.
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale, cu note de citrice și miere ușoare care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista