Salată de sfeclă prăjită și clementine

Salata de sfeclă prăjită și clementine ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 179 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită sfeclă pentru pui, ulei de canolan, oțet de vin roșu și albuș de ou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Cu un scor de 46% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și eșalope peste verdețuri de sfeclă ofilită și rucola , Salată de sfeclă prăjită și eșalope peste verdețuri de sfeclă friptă și rucola și Salată de creson, clementină și fenicul prăjit .
Instrucțiuni
Puneți sfecla pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 in.).
Stropiți cu 2 linguri de ulei. Îndoiți folie în jurul sfeclei și sigilați bine.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 400° timp de 40-50 de minute sau până când se înmoaie. Misto.
Între timp, într-un castron mic, combinați albușul de ou și piperul; se adaugă alune de pădure și se amestecă.
Transferați la un 9-in. tavă pătrată de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când devine auriu, amestecând de două ori. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mic, combinați oțetul, ceașopa, cimbrul și sarea. Se amestecă treptat uleiul rămas.
Curățați și tăiați sfecla subțire. Tapetați patru boluri individuale de salată cu salată verde; deasupra cu sfecla si felii de clementina.
Presărați salate cu fenicul și alune; stropiți cu pansament.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 31 de dolari.
![Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay]()
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale, cu note de citrice și miere ușoare care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.