Salată de sfeclă prăjită, fenicul și nuci

Salată de sfeclă prăjită, fenicul și nuci
Salata de sfeclă prăjită, fenicul și nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare kosher, andive belgiene, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de sfeclă prăjită și fenicul, Salată de sfeclă prăjită, nucă și Romaine, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Nucă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti salata, lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie de legume. Curățați și tăiați sfecla în pene groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SfeclăSfeclă
3
Așezați sfecla pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți cu ulei de canola; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
5
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când sfecla este fragedă, amestecând la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Carne MăcinatăCarne Măcinată
7
Scoateți și aruncați tulpinile.
8
Tăiați bulbii de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
9
Tăiați becurile în felii de 1/4 inch.
10
Combinați feliile de fenicul, andivele și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mare; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
FeniculFenicul
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Pentru a pregăti pansamentul, combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Stropiți amestecul de pansament peste amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
13
Adăugați sfecla în castron; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se presară cu frunze de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista