Salată de sfeclă prăjită, fenicul și nuci
Salata de sfeclă prăjită, fenicul și nuc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare kosher, andive belgiene, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de sfeclă prăjită și fenicul, Salată de sfeclă prăjită, nucă și Romaine, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Nucă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti salata, lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie de legume. Curățați și tăiați sfecla în pene groase de 1/2 inch.
Așezați sfecla pe o tigaie cu jeleu.
Stropiți cu ulei de canola; aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când sfecla este fragedă, amestecând la fiecare 20 de minute.
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbii de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezurile.
Tăiați becurile în felii de 1/4 inch.
Combinați feliile de fenicul, andivele și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mare; aruncați ușor.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel.
Stropiți amestecul de pansament peste amestecul de fenicul.
Adăugați sfecla în castron; aruncați pentru a combina.
Se presară cu frunze de fenicul tocate.