Salată de sfeclă prăjită cu rucola, fistic și pecorino ras
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia de rețete, Salată de sfeclă prăjită cu rucola, fistic și pecorino ras ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 194 de calorii, 6 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sfeclă, sfeclă pui - orice culoare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69%. Rețete similare sunt Salata de sfeclă prăjită ușoară cu brânză de capră, rucolan și fistic, Salata de rucola și fenicul cu pecorino pepato și Salata de rucola și frisé cu mazăre, fistic și pecorino.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Pecorino Ras, Pecorino Toscano învechit Sau Pecorino Romano
2
Puneți toate sfecla mare pe o tavă de foaie și coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când o furculiță alunecă și iese ușor din sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Ras, Pecorino Toscano învechit Sau Pecorino Romano
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cana Fistic, Prajit Si Tocat
3
Adăugați pui de sfeclă în tavă pentru ultimele 20 de minute de gătire. Cand sfecla s-a racit, curata-le de coaja. Tăiați sfecla mare în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
4
Tăiați sfecla bebelușă în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
5
Pune rucola într-un bol și stropește aproximativ jumătate din oțet și ulei de măsline și asezonează generos cu sare. Aruncați ușor salata pentru a încorpora toate ingredientele. GUSTA-L! Ar trebui să aibă un gust foarte aromat, dar nu umed. Aranjați rucola pe 4 farfurii individuale de salată. Aruncați toate sfecla împreună în bolul de salată și adăugați uleiul rămas, oțetul și sarea și amestecați. Aranjați sfecla îmbrăcată pe rucola și acoperiți cu fistic și pecorino ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pecorino
Piept De Pui La Rotisor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat