Salată de sfeclă prăjită cu rucola, fistic și pecorino ras

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia de rețete, Salată de sfeclă prăjită cu rucola, fistic și pecorino ras ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 194 de calorii, 6 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sfeclă, sfeclă pui - orice culoare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69%. Rețete similare sunt Salata de sfeclă prăjită ușoară cu brânză de capră, rucolan și fistic, Salata de rucola și fenicul cu pecorino pepato și Salata de rucola și frisé cu mazăre, fistic și pecorino.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Puneți toate sfecla mare pe o tavă de foaie și coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când o furculiță alunecă și iese ușor din sfeclă.
Adăugați pui de sfeclă în tavă pentru ultimele 20 de minute de gătire. Cand sfecla s-a racit, curata-le de coaja. Tăiați sfecla mare în felii groase de 1/2 inch.
Tăiați sfecla bebelușă în jumătate.
Pune rucola într-un bol și stropește aproximativ jumătate din oțet și ulei de măsline și asezonează generos cu sare. Aruncați ușor salata pentru a încorpora toate ingredientele. GUSTA-L! Ar trebui să aibă un gust foarte aromat, dar nu umed. Aranjați rucola pe 4 farfurii individuale de salată. Aruncați toate sfecla împreună în bolul de salată și adăugați uleiul rămas, oțetul și sarea și amestecați. Aranjați sfecla îmbrăcată pe rucola și acoperiți cu fistic și pecorino ras.