Salată de sfeclă prăjită cu pere și migdale Marcona

Salata de sfeclă prăjită cu pere și migdale Marconan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 275 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, arpagic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Sfeclă Cu Migdale Marconan Confiate, Salată de sfeclă cu migdale Marconan confiate, și Salată de legume rădăcină prăjită cu migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați sfecla pe o tavă de foi și prăjiți până când furculița este fragedă, aproximativ o oră.
Scoateți și lăsați să se răcească.
Folosind un cuțit de tăiat, curățați sfecla. Radeți sfecla și perele pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie. Aruncați-le cu balsamic, ulei de măsline și sare.
Împărțiți rucola între 4 farfurii de salată, lingurați o parte din amestecul de sfeclă-pere pe rucola și acoperiți cu migdalele tocate și arpagicul.