Salată de sfeclă prăjită cu Năsturel, linte, Sopressata și Taleggio
Salata de sfeclă prăjită cu Nasturel, linte, Sopressatan și Taleggio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 584 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oțet balsamic, sfeclă prăjită, brânză taleggio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită, Avocado și năsturel, Tartine Taleggio cu salată de struguri, Năsturel și ceapă roșie, și Salată de sfeclă și năsturel.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, aruncați sfeclă, linte, năsturel cu ulei de măsline și oțet balsamic și condimentați după gust. Împărțiți salata între 4 farfurii. Împărțiți sopressata în jurul bazei fiecărei salate. Împărțiți brânza peste fiecare dintre cele patru bucăți de pâine prăjită și așezați-o în centru deasupra fiecărei salate și serviți imediat.