Salată de sfeclă prăjită cu Năsturel, linte, Sopressata și Taleggio
Salata de sfeclă prăjită cu Nasturel, linte, Sopressatan și Taleggio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 584 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oțet balsamic, sfeclă prăjită, brânză taleggio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită, Avocado și năsturel, Tartine Taleggio cu salată de struguri, Năsturel și ceapă roșie, și Salată de sfeclă și năsturel.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare, aruncați sfeclă, linte, năsturel cu ulei de măsline și oțet balsamic și condimentați după gust. Împărțiți salata între 4 farfurii. Împărțiți sopressata în jurul bazei fiecărei salate. Împărțiți brânza peste fiecare dintre cele patru bucăți de pâine prăjită și așezați-o în centru deasupra fiecărei salate și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Soppressata
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec