Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră și fistic

Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră și fistic
Rețeta salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră și fistic poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 440 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de fistic, ulei de canolan, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de sfeclă prăjită și rucola cu fistic și brânză de capră, Salată prăjită de sfeclă și verdeață cu fistic și brânză de capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră Cu Fistic.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de copt, aruncați sfecla cu usturoiul, cimbru și 2 linguri de ulei de canola; condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți într-un cuptor de 350 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Se lasă să se răcească, apoi se curăță și se sfărâmă sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Transferați sfecla într-un castron; dacă folosiți auriu și roșu, puneți-le în boluri separate. Aruncați fisticul cu 1/2 lingură de ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Toast în cuptor timp de 5 minute. Într-un castron, bateți oțetul cu uleiul de măsline și restul de 1/4 cană de ulei de canola. Aruncați sfecla cu vinaigreta, condimentați cu sare și piper și aranjați pe un platou. Zdrobiți brânza de capră deasupra și presărați fisticul și microgreen-urile; stropiți cu uleiul de fistic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De FisticUlei De Fistic
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VarzăVarză
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista