Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră și fistic
Rețeta salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră și fistic poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 440 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de fistic, ulei de canolan, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de sfeclă prăjită și rucola cu fistic și brânză de capră, Salată prăjită de sfeclă și verdeață cu fistic și brânză de capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră Cu Fistic.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt, aruncați sfecla cu usturoiul, cimbru și 2 linguri de ulei de canola; condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți într-un cuptor de 350 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță și se sfărâmă sfecla.
Transferați sfecla într-un castron; dacă folosiți auriu și roșu, puneți-le în boluri separate. Aruncați fisticul cu 1/2 lingură de ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Toast în cuptor timp de 5 minute. Într-un castron, bateți oțetul cu uleiul de măsline și restul de 1/4 cană de ulei de canola. Aruncați sfecla cu vinaigreta, condimentați cu sare și piper și aranjați pe un platou. Zdrobiți brânza de capră deasupra și presărați fisticul și microgreen-urile; stropiți cu uleiul de fistic și serviți.