Salată de sfeclă prăjită, Avocado și Nasturel
Salata de sfeclă prăjită, Avocado și năsturel este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 177 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână avocado, năsturel, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Aurie Cu Năsturel, Fenicul, Avocado Și Grapefruit, Salată prăjită de sfeclă și Avocado, și Salată de sfeclă prăjită cu Avocado, brânză de capră și nuci confiate cu vinetă de miere Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Tăiați sfecla în jumătate; așezați sfecla într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Adăugați apă. Acoperiți cu folie și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește; frecați pielea.
Tăiați sfecla în felii de 1/2 inch.
Combinați coaja și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un castron mic. Aruncați jumătate din amestecul de suc cu sfeclă.
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime. Feliați fiecare jumătate în 12 felii.
Așezați Nasturel pe un platou; se acoperă cu sfeclă, secțiuni portocalii, ceapă și avocado.
Stropiți amestecul de suc rămas peste salată și acoperiți cu nuci pecan.