Salată De Sfeclă Marocană Cu Scorțișoară
Salata de sfeclă marocană cu scorțișoară este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți pătrunjel, zahăr, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană, Salată De Sfeclă Marocană, și Salată De Sfeclă Marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. tapetați o foaie de copt cu folie.
Așezați sfecla pe foaia de copt pregătită și prăjiți până când furculița este fragedă, aproximativ 1 oră.
Lasă sfecla să se răcească. Se curăță sfecla și se toacă aproximativ.
În timp ce sfecla se răcește, amestecați scorțișoara, zahărul, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un castron mare.
Adăugați sfecla și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare după gust.
Lăsați sfecla să se odihnească la frigider cel puțin o oră. Când este gata de mâncare, scoateți sfecla din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Presărați sfecla cu pătrunjel și serviți.