Salată De Sfeclă Marinată
Salata de sfeclă marinată este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 55 de porții. Această garnitură are 11 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză de capră, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 64 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Sfeclă Marinată, Salată De Sfeclă Marinată, și Salată De Sfeclă Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu combinați sfecla feliată, usturoiul, oțetul și uleiul; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Scoateți și aruncați usturoiul.
Serviți sfecla acoperită cu mentă și brânză de capră.