Salată De Sfeclă De Citrice

Salată De Sfeclă De Citrice
Salata de sfeclă de citrice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, portocalele buricului, frunzele de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de sfeclă și citrice, Salată De Sfeclă De Citrice, și Salată de sfeclă-citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Dacă folosiți sfeclă pentru bebeluși înfășurați 3 până la 4 sfeclă împreună în pachete de folie și așezați-le pe o tigaie; dacă folosiți sfeclă mare, înfășurați-le individual. Prăjiți sfecla până când sunt fragede și un cuțit de tăiat alunecă ușor în centrele lor, aproximativ 20 de minute pentru sfecla pentru copii și 30 până la 40 de minute pentru sfecla mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfecla Pentru CopiiSfecla Pentru Copii
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scoateți sfecla din cuptor și, odată suficient de rece pentru a manipula, deschideți pachetele de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Între timp, curățați și segmentați portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
5
Tăiați vârfurile și fundul portocalelor, astfel încât să stea plat pe tăbliță. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pielea de sus în jos, îndepărtând coaja și miezul, astfel încât să nu rămână alb pe portocaliu. Feliați de-a lungul fiecărei membrane pentru a tăia segmentele individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
6
Așezați segmentele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați ceapa, măslinele și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
CeapăCeapă
MentăMentă
8
Folosind un prosop de hârtie, frecați pielea de pe sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Tăiați sfecla în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
10
Adăugați-le în vasul cu portocalele, condimentați cu sare și piper, apoi stropiți puțin ulei de măsline și suc de lămâie peste salată. Aruncați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista