Salată de sfeclă de aur și floarea soarelui
Salata de sfeclă de aur și floarea-soarelui este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mesclun pentru bebeluși, oțet de cidru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui, Salată de sfeclă de aur, și Salată De Sfeclă De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimea inferioară și mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Tăiați verdeața de sfeclă, lăsând 1 inch de tulpini atașate. Înfășurați bine sfecla împreună în straturi duble de folie pentru a face pachete (2 sau 3 pe pachet) și prăjiți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 40 până la 45 de minute. Desfaceți sfecla și răciți ușor.
În timp ce sfecla se prăjește, prăjiți semințele de floarea soarelui într-o farfurie de plăcintă sau într-o tigaie mică în treimea inferioară a cuptorului, agitând ocazional, până când semințele sunt aurii, aproximativ 10 minute.
Bateți împreună șalota, oțetul, sarea, piperul și zahărul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un jet, șoptind.
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați și aruncați piei.
Tăiați sfecla pe lungime în felii groase de 1/4 inch și aruncați ușor cu 3 linguri de vinetă într-un castron.
Aruncați varza de floarea soarelui și jumătate din semințele de floarea soarelui cu vinaigreta rămasă într-un alt castron. Aranjați sfecla pe 6 farfurii de salată și acoperiți cu muguri îmbrăcați.
Presărați salatele cu semințele de floarea soarelui rămase.
Sfecla poate fi prăjită, feliată și îmbrăcată cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.