Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de sfeclă de aur și cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 225 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi cu coajă subțire, maioneză, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă de aur, verdeață și Torta de cartofi, Salată de sfeclă de aur, și Salată De Sfeclă De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați sfecla, reduceți căldura la mediu-mare, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
3
Adăugați cartofi în sfeclă,acoperiți din nou și gătiți până când ambele sunt fragede când sunt străpunse, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sfeclă
4
Se scurge și se lasă să se răcească. Cojiți sfecla, apoi feliați-o în jumătăți de lună groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, maioneza, oțetul, ceapa, pătrunjelul, hreanul și usturoiul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Hrean
Maioneză
Smântână
Pătrunjel
Oțet
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se amestecă pansamentul în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
7
Clătiți năsturelul. Alegeți crenguțe fragede din tulpini dure și tăiați - le în lungimi de 3 până la 4 inci. Aranjați crenguțe pe un platou. Se acoperă cu cartofi, apoi se aranjează sfecla peste amestec.