Salată de sfeclă de aur și cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de sfeclă de aur și cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 225 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi cu coajă subțire, maioneză, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă de aur, verdeață și Torta de cartofi, Salată de sfeclă de aur, și Salată De Sfeclă De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați sfecla, reduceți căldura la mediu-mare, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați cartofi în sfeclă,acoperiți din nou și gătiți până când ambele sunt fragede când sunt străpunse, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se scurge și se lasă să se răcească. Cojiți sfecla, apoi feliați-o în jumătăți de lună groase de 1/4 inch.
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, maioneza, oțetul, ceapa, pătrunjelul, hreanul și usturoiul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă pansamentul în cartofi.
Clătiți năsturelul. Alegeți crenguțe fragede din tulpini dure și tăiați - le în lungimi de 3 până la 4 inci. Aranjați crenguțe pe un platou. Se acoperă cu cartofi, apoi se aranjează sfecla peste amestec.
Se presară cu slănină mărunțită.