Salată De Sfeclă Cu Ghimbir, Nuci Pecan Și Coajă De Portocală
Salata de sfeclă cu ghimbir, nuci pecan și coajă de portocală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 625 calorii, 5g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, ulei de măsline extravirgin, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită tocată cu Fetan și vinetă cu coajă de lămâie, Sfeclă Roșie Prăjită, Portocală De Sânge Și Supă De Ghimbir Cu CR Portocaliu, și Salată de fructe de tei de mure cu coajă de portocală.